ProPhyto

ProPhyto, Immune Support, за силна имунна система, 30 таблетки

лв.31,00

Изчерпан

Код: PFIMMU Категории: ,

Описание

ProPhyto, Immune Support, за силна имунна система, 30 таблетки

Хранителна добавка с растителни екстракти за възрастни кучета под формата на ароматизирани дъвчащи таблетки за поддържане на здрава имунна система.

Описание

IMMUNE SUPPORT е хранителна добавка с растителни екстракти за кучета под формата на ароматизирани дъвчащи таблетки.
Използва се за поддържане на здравето на имунната система при възрастни кучета. Съдържа екстракт от Astragalus membranaceus, който укрепва имунната система.

Състав

Декстроза, субпродукти от домашни птици, магнезиев стеарат, дрожди, захари.
Добавки на таблетка: 1.250mg
Екстракт от Astragalus membranaceus 300 mg, зеолит, хидрокси-пропил-метил целулоза, консерванти, антиоксиданти: BHA <0.005ppm, пропил галат.
Аналитични съставки:
Суров протеин 7,95%, Сурови влакнини 0,81%, Сурови мазнини 3,98%, Сурова пепел 12,0%, Калций 0,18%, Фосфор 0,14%, Натрий 0,20%

Екстракт от мембранен астрагал

Astragalus membranaceus е основна лечебна билка, която се използва в китайската медицина от хиляди години за укрепване на имунната система.
• Съвременната употреба на Astragalus membranaceus се фокусира главно върху неговите имуномодулиращи, антиоксидантни и противовъзпалителни, както и противоракови ефекти.
• Астрагалът съдържа астрагалани, полизахаридни съставки, които стимулират производството на бели кръвни клетки, Т-клетки, клетки убийци и антитела по начин, който помага за поддържане и възстановяване на имунната система.
• Той е сред най-добрите тоници за ежедневна подкрепа на възрастни или по друг начин изтощени животни, особено тези с компрометирана сърдечна или бъбречна функция, където част от неговата ефективност може да се дължи на диуретичен и натриуретичен ефект
• Доказано е, че тази билка подобрява качеството на живот и намалява токсичността на химиотерапията при пациенти със злокачествени тумори.

Инструкции за употреба

Една таблетка за дъвчене на 10 кг телесно тегло дневно. Консултирайте се с вашия ветеринарен лекар, преди да дадете каквато и да е хранителна добавка на вашето куче.

ProPhyto, Immune Support, за силна имунна система, 30 таблетки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ProPhyto, Immune Support, за силна имунна система, 30 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *