Vetfood Profesional

Vetfood, Electroactiv Balance, срещу дехидратация, 20 грама

лв.3,90

Изчерпан

Код: 5903260902686 Категории: , , ,

Описание

Vetfood, Electroactiv Balance, срещу дехидратация, 20 грама

Показания:

 

предотвратяване на дехидратация при чревни разстройства, свързани с диария,

попълване на електролити по време и след тренировка,

хидратация в горещо време,

предотвратяване на мускулни спазми и енергиен дефицит при спортни кучета.

Предимства:

ELECTROActiv Balance осигурява електролити, необходими за правилното функциониране на цялото тяло, особено на нервната и мускулната система. Поради своите електрически свойства, електролитите могат да провеждат нервни импулси, необходими за функционирането на мозъка. Правилната концентрация на електролити е от решаващо значение за управлението на водата в цялото тяло. Тези вещества разпределят водата и позволяват да се абсорбира, като гарантират, че тялото е правилно хидратирано. Най-важната роля на тези съединения е да улеснят потока на вода между всяка клетка.

 

ElectroActiv Balance е предназначен да се използва за предотвратяване на дехидратация и помага за поддържане на баланса на течности и електролити в тялото на животното. Когато се смеси с вода, образува изотоничен разтвор. Добавянето на глюкоза увеличава усвояването на натрий и вода. ElectroActiv Balance се препоръчва, когато има риск от дехидратация и загуба на електролити при котки и кучета, например при чревни разстройства, свързани с диария. Диарията причинява значителна загуба на течности, което може да доведе до дехидратация. В тази ситуация, в допълнение към попълването на телесните течности, животните трябва да попълнят нивата на електролита си. Струва си да дадете продукта на животните след тренировка или дълго пътуване, особено в горещо време.

 

Използвайте:

Препоръчва се да се прилагат следните количества от продукта, разтворен във вода: – за всеки 1 л вода – 1 саше

Продуктът може да се подава и във фуража в зависимост от теглото на животното: – на всеки 20 кг – 1 саше Ако животното е слабо и не може да пие самостоятелно, течността трябва да се дава директно в устата на малки порции със спринцовка.

 

Състав:

глюкоза, кокосова вода, малтодекстрин, калиев хлорид, натриев хлорид, магнезиев цитрат, трикалциев фосфат

 

Аналитични съставки:

суров протеин 4,0%, сурови фибри 0,1%, сурови мазнини 1,0%, сурова пепел 4,4%, калций 0,5%, натрий 1,3%, магнезий 0,2%, калий 2,2%, хлориди 3,5%, фосфор 0,2%

 

Саше: 20гр

Vetfood, Electroactiv Balance, срещу дехидратация, 20 грама

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vetfood, Electroactiv Balance, срещу дехидратация, 20 грама”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *