Vets Best

Vets Best, Advanced Dental Foam, дентална пяна с ензими, здравец, мента и карамфил, 150мл

лв.20,80

Сравни
Код: 1008409 Категории: ,

Описание

Vets Best, Advanced Dental Foam, дентална пяна с ензими, здравец, мента и карамфил, 150мл

Дентална пяна Vet’s Best е с уникална ензимна формула, която е супер ефикасен помощник при поддържане на денталната хигиена. Отстранява плаката и предотвратява наслагванията, така предпазва от образуването на зъбен камък.

 

Дентална пяна Vet’s Best съдържа естествени съставки като екстракт от здравец, мента и масло от карамфил, които спомагат за почистване на зъбите и освежаване на дъха. Изключително лесна е за използване и не се налага да четкате с четка за зъби.

 

Начин на употреба: Нанесете от пяната върху зъбите и венците на домашния си любимец. Когато питомецът започне да я облизва, пяната ще почисти и най-трудно достъпните места в устата му.

 

Препоръки: Избягвайте контакт с очите. При такъв, изплакнете обилко с чиста вода. Дръжте далече от деца. Съхранявайте на хладни сухи места, при температура под 25о и далече от директна слънчева светлина.

 

Състав: пречистена вода, глицерин, монопропилен гликол, PEG 40 хидрогениран кастол, калиев сорбат, глюкозна оксидаза, масло от мента, аскорбинова киселина, масло от здравец, масло от карамфил, натриев хлорофил.

 

Внимание: Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв измийте обилно с вода. Пазете далеч от деца. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. Затворете опаковката добре, когато не я и използвате.

 

Vets Best, Advanced Dental Foam, дентална пяна с ензими, здравец, мента и карамфил, 150мл

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vets Best, Advanced Dental Foam, дентална пяна с ензими, здравец, мента и карамфил, 150мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *