Vets Best

Vets Best, Dental Powder Dog, дентална пудра за кучета, с водорасли и Спирулина, 90гр

лв.29,40

Сравни
Категории: ,

Описание

Vets Best, Dental Powder Dog, дентална пудра за кучета, с водорасли и Спирулина, 90гр

Денталната пудра за кучета Vet’s Best е един лесен начин за поддържане на оралната хигиена на вашия домашен любимец. Съдържа натурални съставки като кафяви водоразли и спирулина. Действа почистващо и освежава дъха. Без никакви изкуствени добавки.

Дентална пудра за кучета Vet’s Best се препоръчва закучета нваършили 12-седмична възраст. Използва се веднъж дневно като се разпръсква върху храната на питомеца ви.

Препоръки: За да свикне животното по-лесно с вкуса на пудрата, започнете с малко количество от нея и постепенно увеличавайте.

Съдържание: кафяви водорасли, спирулина, бирена мая

Внимание: Безопасността при употреба при бременни животни не е доказана. Винаги осигурявайте прясна питейна вода. Дръжте далеч от деца. Не е за човешка консумация. Не се препоръчва на животни с проблем на щитовидната жлеза без консултация с ветеринарен лекар. Съхранявайте на сухо място, при температура до 25 градуса, далеч от слънчева светлина.

За Vet’s Best:

35 години опит – формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet’s Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet’s Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

 

Vets Best, Dental Powder Dog, дентална пудра за кучета, с водорасли и Спирулина, 90гр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vets Best, Dental Powder Dog, дентална пудра за кучета, с водорасли и Спирулина, 90гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *