DRN

Zeep, дермо-защитна емулсия за кучета и котки, 50 мл

лв.27,40

Сравни

Описание

Zeep, дермо-защитна емулсия за кучета и котки, 50 мл

Дермо-защитна емулсия за кучета и котки

Уникалната комбинация от етерични масла (Melaleuca, Thyme, Pelargonium Graveolens) действа за по-бързо заздравяване и възстановяване на кожата, като улеснява поддържането на нормалния хидро-липиден слой. Има силен бариерен ефект, който играе ролята на естествена защита срещу векторни насекоми (мухи, комари, пясъчни мухи и други летящи насекоми) и недопуска контаминиране с яйца и ларви на увредените участъци от кожата. БЛАГОДАРЕНИЕ НА MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, известно още като масло от чаено дърво.

Активни съставки

Мелалеука е малко австралийско вечнозелено дърво, от чиито листа се получава маслото и много изследвания in vitro подчертават неговите противовъзпалителни, антибактериални и противогъбични свойства.

THYMUS VULGARIS FLOWER LEAF OIL, мащерка, чиито цветове съдържат етерично масло с репелентни свойства срещу насекоми, но също така има и силно антибактериално действие. Към това се добавя и ефект на ускоряване на процесите на реепителизация на кожата.

PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, индрише – етерично масло с добре познати репелентни свойства срещу насекоми. С проучена бактерицидна активност срещу Staphylococcus aureus свойствата му за подобряване на еластичността на кожата са забележителни.

TRIPELARGONIN, средноверижен триглицерид, който играе ролята не само на стабилизатор, но играе и важна роля за възстановяване и успокояване на кожата. КОГА За бърза и ефективна поддръжка

При всички кожни увреждания с разкъсване на тъканта и наличие на некротична тъкан – (ожулвания, лезии с голяма загуба на тъкани, контузно-разкъсни рани, рани, в резултат на ухапвания, перианални фистули и др.)
При поведенчески „ликинг“ дерматит, като “негативна реакция” на горчивия и неприятен “вкус”
Идеален във всички случаи, в които се изисква подходящо и ефективно репелентно действие против насекоми (ухапвания от мухи по ушите, рани по кожата без превръзка, …).

Действие

1. За бързо заздравяване на рани: прилагайте ZEEP в цялата засегната област, в достатъчно количество, 1-2 пъти на ден, за времето, което изисква нормално физиологично възстановяване. Консистенцията на ZEEP позволява на продукта да проникне дълбоко, без да е необходимо да се втрива, докато се абсорбира! За да се ускори заздравяването на кожата, може да се спазва следния протокол, ако е необходимо: – почистване на раната с физиологичен разтвор; – отстраняване на некротични тъкани; – дезинфекция с помощта на Клорексидерм разтвор – ICF; – прилагане на ZEEP в цялата област

2. При поведенчески „ликинг“ дерматит: нанесете ZEEP върху засегнатата зона, в достатъчно количество, 1-2 пъти на ден според нуждите.

Zeep, дермо-защитна емулсия за кучета и котки, 50 мл

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Zeep, дермо-защитна емулсия за кучета и котки, 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *