Virbac Baby Small and Toy, храна за малки кученца от дребни породи

лв.32,40лв.64,30

Сравни
Код: Няма Категория:

Описание

Virbac Baby Small and Toy, храна за малки кученца от дребни породи

Кученцата от дребните породи имат специфични изисквания, по-специално по отношение на енергия, протеини и минерали, съобразени със здравословния им растеж.
Те имат чувствителна храносмилателна система и ненапълно развита имунна система. Затова Virbac разработи гамата Veterinary HPM™, която отговаря на специфичните нужди на кученцата от дребните породи. Т
ози продукт е подходящ и за бременни/лактиращи кучета от дребните породи.

 

Храна за месоядни

VETERINARY HPM™ е нова генерация храна, която е формулирана да покрие хранителните нужди на хищниците. Тази нова и уникална гама е базирана на формулата: ниско съдържание на въглехидрати- високо съдържание на протеини.
Затова храната е с много по-ниско съдържание на скорбяла и въглехидрати и много по-високо съдържание на протеини. Резултатът е храна, която е прецизно адаптирана към нуждите на Вашето куче.

 – Интензивен растеж, Висока енергийна плътност

– Поддържане на имунната система в добро състояние – Допринася за подсилване на имунната система на Вашето кученце
–  ХРАНОСМИЛАТЕЛНА ТОЛЕРАНТНОСТ – Допринася за балансирането на чревната микрофлора и за оформяне на изпражнения с нормална миризма и консистенция.
– КОНТРОЛИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА ЗЪБЕН КАМЪК –
-ПОДДЪРЖАНЕ НА КОЖАТА И КОЗИНАТА В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ – Допринася за поддържане блясъка на космената покривка и здравословното състояние на кожата .
Храната допринася за редуциране образуването на зъбна плака/камък и за поддържане на добра орална и дентална хигиена от много ранна възраст.

-ФОРМУЛА С НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ НА АЛЕРГЕНИ* – За да се намали риска от хранителна непоносимост храната не съдържа царевица, пшеница, глутен, соя, яйца, телешко и риба *.

 

Virbac Baby Small and Toy, храна за малки кученца от дребни породи

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Virbac Baby Small and Toy, храна за малки кученца от дребни породи”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *