Promedivet

Обезпаразитяващ спрей за гълъби, Promedivet Ectocid Columbo, 100ml

лв.11,90

Сравни

Описание

Обезпаразитяващ спрей за гълъби, Promedivet Ectocid Columbo, 100ml

Описание на продукта:
Promedivet Ectocid Columbo Natural Spray, Обезпаразитяващ спрей за гълъби, 100мл

Съдържание:

– 100 ml спрей съдържа: – 25 ml водно-спиртен екстракт от лечебни растения – до 100 ml изопропилов алкохол

Предимства:

Натурален продукт, готов за приложение, препоръчван като адювант при лечение на опаразитяване с бълхи и въшки при всички видове животни. Съдържа мастноразтворими етерични масла (линалоол, туион, тимол, нафтахинон, азулен, гераниол, естествени пиретроиди) със свойства, като адювант при лечение на опаразитяване с бълхи и въшки при всички видове животни.Продуктът въздейства върху нервната система на насекомите . Не е установена устойчивост на насекоми към ефекта на продукта. Не е токсичен за бозайници и птици.

Начин на употреба:

външна употреба. При гълъби 1-3 пръскания под крилата от разстояние 5-10см. Укритията и гнездата също се пръскат след предварително почистване. Не е предназначен за кученца под 2-3 месеца. Третирането се повтаря на интервали от 7 дни Да се ​​избягват очите. Да не се използва при болни, реконвалесцентни животни, животни с чернодробна и бъбречна недостатъчност.

 

Дръжте далеч от деца. Избягвайте замърсяване на храни и фуражи. Избягвайте контакт с очите, измийте ръцете след употреба. Пръскането се извършва на открито. Не използвайте в присъствието на източник на огън. Не пушете по време на употреба. Не използвайте повторно бутилката след изпразване.

 

Обезпаразитяващ спрей за гълъби, Promedivet Ectocid Columbo, 100ml

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Обезпаразитяващ спрей за гълъби, Promedivet Ectocid Columbo, 100ml”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *