Promedivet

При лечение на салмонела при гълъби, Promedivet Columbo-Vit Salmonella

лв.28,50лв.96,80

Сравни
Код: Няма Категории: ,

Описание

При лечение на салмонела при гълъби, Promedivet Columbo-Vit Salmonella, 200мл

Ефективен при лечение на бактериални (Salmonella sp.), фунгицидни и вирусни инфекции на храносмилателния тракт, при заболявания на храносмилателната система.

Общо флавоноиди, еквивалентни на кверцитрин 0,75 mg – Общо полифеноли, еквивалентни на галова киселина 2,59 mg – Хидроалкохолен екстракт от лечебни растения до 100 ml

Ефективен е при лечение на бактериални (Salmonella sp.), фунгицидни и вирусни инфекции на храносмилателния тракт, при заболявания на храносмилателната система. COLUMBO-VIT SALMONELLA съдържа екстракти от лечебни растения с противовъзпалителни, антидиарични, антихеморагични, антиеметични, локални аналгетични и адстрингентни свойства. Показан е като адювант при инфекции със Salmonella sp. , при ентероколит, хронична и остра диария, дизентерия, коремна болка със спазми, подуване на червата. Препоръчва се да се използва при гълъби.

Прилага се през устата на гълъбите по 2-3 ml/1 L вода за пиене в продължение на 7-10 дни. При тежки случаи дозата се удвоява. Може да се прилага непрекъснато, ако е необходимо.

Дръжте далеч от деца. Не използвайте повторно бутилката след изпразване.

 

При лечение на салмонела при гълъби, Promedivet Columbo-Vit Salmonella, 200мл

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Опаковка от

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “При лечение на салмонела при гълъби, Promedivet Columbo-Vit Salmonella”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *