Promedivet

При лечение на трихомоноза, хистомоноза и кокцидиоза, Promedivet Columbo-Vit Tricho-Plus, 200мл

лв.28,50

Сравни

Описание

При лечение на трихомоноза, хистомоноза и кокцидиоза, Promedivet Columbo-Vit Tricho-Plus, 200мл

200 ml съдържа: водно-спиртен екстракт от лечебни растения

COLUMBO VIT TRICHO-PLUS съдържа екстракти от лечебни растения с антипротозойни, антисептични, противовъзпалителни, спазмолитични, хепатопротективни, холеретични и стягащи, имуномодулиращи свойства. Показан е като адювант при профилактика и лечение на трихомоноза, хистомоноза и лямблиоза превантивно при кокцидиоза. Може да се свърже с други антипротозойни лекарства, като потенцира техния ефект. Като вторични показания е показан при чернодробна недостатъчност, стимулира секрецията на слюнчените жлези и жлъчката, при ентероколит, лошо храносмилане, хронична и остра диария, коремна болка със спазми, подуване на червата, липса на апетит, анемия. Той е ефективен при лечение на бактериални, фунгицидни и вирусни инфекции. Възстановяване след заболявания на храносмилателната система. Препоръчва се да се използва при гълъби. Увеличава наддаването на тегло.

Прилага се през устата на гълъбите, разреден във вода за пиене, в следните дози: Профилактично: 2-3 ml/1 L вода. Препоръчват се месечни курсове от 7-10 дни. Лечебно: 4-5 ml/1 L вода, за 7-10 дни. Може да се прилага непрекъснато, ако е необходимо.

Дръжте далеч от деца. Не използвайте повторно бутилката след изпразване.

При стайна температура (15 – 25 C˚), в добре затворена опаковка, далеч от източници на огън, слънце и влага. Дръжте далеч от деца.

2 години, съхраняван в оригиналната опаковка, при предписаните условия за съхранение.

 

 

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “При лечение на трихомоноза, хистомоноза и кокцидиоза, Promedivet Columbo-Vit Tricho-Plus, 200мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *