Promedivet

Спрей срещу бълхи и въшки, Promedivet Ectocid Natural

лв.9,50лв.23,80

Сравни

Описание

Спрей срещу бълхи и въшки, Promedivet Ectocid Natural

Спрей за бълхи и въшки

Натурален продукт, готов за приложение, препоръчва се като добавка при лечение на зарази с бълхи и въшки при всички животински видове.

Съдържа мастноразтворими етерични масла (линалоол, туион, тимол, нафтахинон, азулен, гераниол, естествени пиретроиди) с инсектицидни и репелентни свойства. Продуктът засяга нервната система на насекомите, като инсектицидният ефект постепенно се утаява.

Аристолоховата киселина в продукта предизвиква стерилност при насекомите, предотвратявайки метаморфозата на насекомите.

Съдържащи сложна смес от инсектициди, не е инсталирана устойчивост на насекоми към инсектицидния ефект на продукта.

Продуктът не е токсичен за бозайници и птици.

– външна употреба. Напръскайте разтвора в корена на козината и върху кожата, от разстояние 10-15 см. Посочени са 4-5 впръсквания на килограм. Да не се използва при животни на възраст под 3 месеца. Заслоните също се пръскат след предишно почистване. При птици: – напръскайте разтвора под крилата от разстояние 10-15 cm. Препоръчват се 1-3 впръсквания в зависимост от талията. Заслоните, гнездата и клетките също се пръскат след предварително почистване. Не е показан за кученца под 3 месеца.

Лечението се повтаря на интервали от 7 дни.
Избягвайте очите и други чувствителни зони. Не се използва при болни, реконвалесцентни животни, животни с чернодробно и бъбречно увреждане. Не се използва при бременни жени и по време на кърмене. Напръсканите животни се държат под наблюдение, докато козината изсъхне (далеч от източник на топлина, не я оставяйте да ближе).

Дръжте далеч от деца. Избягвайте замърсяване на храни и фуражи. Избягвайте контакт с очите, измийте ръцете след употреба. Пръскането се извършва на открито. Не използвайте в присъствието на източник на огън. Не се пуши по време на употреба. Не използвайте повторно флакона след изпразване.

Дръжте далеч от деца!

При стайна температура (15 – 25 C˚), в плътно затворени съдове, защитени от източници на огън, слънце и влага.

 

Спрей срещу бълхи и въшки, Promedivet Ectocid Natural

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Спрей срещу бълхи и въшки, Promedivet Ectocid Natural”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *