Beaphar

Противопаразитен спрей Beaphar, 150мл

лв.19,20

Противопаразитен спрей Beaphar, 150мл

Сравни
Код: 130501 Категория:

Описание

Противопаразитен спрей Beaphar, 150мл

Bogena Birdspray – спрей против паразити за кафезни птици и гълъби. ПРЕДИ УПОТРЕБА РАЗКЛАТИ ! Дръжте внимателно птицата и нап-ръскайте за няколко секунди от разстояние 25-30 см.Започнете от гърба  към главата.Пръскайте срещу перата,и то цялата перушина,не само части от нея. Не пръскайте директно срещу главата или открити части от тялото. За да обработите главата използвайте кърпа или ръкавица и с нея разтрийте главата.При по-голямо заразяване обработете всички птици. Осигурете добра вентилация по време и след обработката.Ако е необходимо повторете след 14 дни .

Препоръчва се използване на   предпазни ръкавици за да държите птицата.Отстранете водата за къпане,тъй като спрея е активен 2 седмици и птиците не трябва да се къпят. Съвет: При  кокушин-ки, комари и други летящи инсекти, обработете и ъглите и кацалките. Контраиндикации: Болни птици да се третират саме след съвет с ветеринарен лекар.Да не се трети-рат птици с малки, птици по-малки от 3 месеца, или  такива с кожни  проблеми.

Мерки за безопас-ност: Да се пази от деца.Да се пази отделно от храна, напитки, храна за животни. Не яжте,пийте или пушете по време на третирането. Избягвайте контакт с очите, ушите,носа, устата,ануса. Запалимо.Не пръскайте бли-зо до пламък или нагрети материали. Парите може да доведат до сънливост ли отпуснатост. Не вдишвайте изпаренията. Използвайте само в добре вентилирани помещения. Токсично за водни организми и пчели. Да се съхранява в сухи,тъмни,вен-тилирани  помещения с темп. до 25ºС. Съдържание: Перметрин 5г/л

Противопаразитен спрей Beaphar, 150мл

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Противопаразитен спрей Beaphar, 150мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *