Препарат за хлебарки и други насекоми готов за употреба спрей, Vebi Draker RTU CS, 400мл

лв.10,90

Препарат за хлебарки и други насекоми готов за употреба спрей, Vebi Draker RTU CS, 400мл

Изчерпан

Описание

Препарат за хлебарки и други насекоми готов за употреба спрей, Vebi Draker RTU CS, 400мл

Препарат срещу хлебарки, мухи, мравки, оси, паяци, молци, бълхи Vebi DRAKER RTU 400ml

Напълно готов за употреба препарат срещу хлебарки и други насекоми под формата на спрей. Препарата е широкоспектарен инсектицид с моментално действие като унищожава голяма част от вредните насекоми веднага. Препарат срещу хлебарки Draker RTU спрей съдържа три актив ни вещества 3 в 1 продукт: На първо място, Тетраметрин има мигновен нокдаун ефект, микрокапсулирания Циперметрин позволява да задържи това действие по-дълго, а Пиперонил бутоксида усилва действието на тези две активни съставки и позволява по-доброто им разграждане.

Този препарат против насекоми може да буде използван срещу:  пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, бълхи, миризливки, паяци) и летящи (комари, мухи,молци в редки случай оси)

Начин на употреба на препарат против хлебарки и други насекоми Vebi DRAKER RTU:

Биоцидът е готов за употреба микрокапсулиран течен инсектицид/акарицид. Убива насекомите, които са налични  към момент на третирането и има остатъчна ефективност от 2 седмици. Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. ! Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни.Да се изключи въздушният филтър на аквариума.

Пръскане срещу пълзящи насекоми:(срещу хлебарки, мравки,миризливки и молци) Обработват се кухни и и бани,в близост до източници на храна и вода,вградени шкафове,гардероби,тоалетни,панти и каси на врати,цепнатини и пукнатини, кухини в стените,около и под електроуредите и оборудване,в и около струпани предмети (кашони, картони, хартии и т.н.).

Пръскане срещу мухи: Пръскат се местата, на които мухите кацат, стени, колони тавани, первази и прозорци.

Пръскане срещу комари вкл. тигрови комари: Пръскат се местата, на които комарите кацат на открито растения и храсти, пръскайте внимателно листа и под листата, там където комарите се крият. Също така, стрехи на сгради, под веранди и тераси и влажни сенчести места.Да се избягва обработката на цъфтящи растения.

Пръскане против комари на закрито: на тъмни, влажни места, напр. под мивки, в тоалетни, в перални помещения, зад мебелите, в горната част и ъглите на помещенията.

Пръскане срещу бълхи: Пръска се директно на местата, на които сте забелязали бълхи или ухапвания от тях.

Интервал между  отделните третирания:  В  случай  на  повторно  намножаване на насекоми, третирането
може да бъде повторено. Биоцидът има  остатъчно действие от 2 седмици.

За употреба на открито и закрито!

Разходна норма: 400 ml 8-16 кв.м

Количество: 400ml

Препарат за хлебарки и други насекоми готов за употреба спрей, Vebi Draker RTU CS, 400мл

Допълнителна информация

Бранд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Препарат за хлебарки и други насекоми готов за употреба спрей, Vebi Draker RTU CS, 400мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *