Simparica

Simparica ,Симпарика, противопаразитни дъвчащи таблетки за кучета, цяла кутия (3 таблетки)

лв.52,00лв.82,00

Сравни

Описание

Simparica ,Симпарика, противопаразитни дъвчащи таблетки за кучета, цяла кутия (3 таблетки)

 

Моля, прочетете! Добавяйки този продукт в количката Вие декларираете, че той е предписан на вашия питомец от ветеринарен лекар, запознати сте с прилагането му и периода на употреба.

Описание

Какво представлява Simparica и за какво се използва?

Simparica е ветеринарномедицински продукт, който се използва за третиране на опаразитяване с кърлежи и бълхи, демодекозна и саркоптесова краста (опаразитяване на кожата, причинено от два различни вида кърлежи) и ушни инвазии с кърлежи при кучета. След прилагането на Simparica действието му срещу кърлежи и бълхи продължава най-малко 5 седмици.

Simparica може да се използва като част от лечение за алергичен дерматит, предизвикан от бълхи (алергична реакция към ухапване от бълхи). Съдържа активната субстанция сароланер (sarolaner).

Simparica се предлага под формата на дъвчащи таблетки (5, 10, 20, 40, 80 и 120 mg) и се отпуска по лекарско предписание. Трябва да се използва(т) таблетка(и) с подходяща концентрация в зависимост от теглото на кучето. За оптимален контрол при третиране на опаразитявания с кърлежи и бълхи Simparica трябва да се прилага веднъж месечно през целия сезон на бълхите и/или кърлежите.

Използване

За лечение на саркоптесова краста Simparica се прилага веднъж месечно в продължение на два последователни месеца. За лечение демодекозна краста Simparica трябва да се прилага веднъж месечно в продължение на най-малко три месеца.

Лечението трябва да продължи до постигането на най-малко два последователни и с интервал от един месец помежду им резултата за липса на кърлежи в остъргвания на кожата. Тъй като за развитието на демодекозна краста допринасят други заболявания, трябва да се лекуват и всички основни заболявания. За лечение на ушни инвазии с кърлежи трябва да се прилага единична доза.

 

 

Simparica ,Симпарика, противопаразитни дъвчащи таблетки за кучета, цяла кутия (3 таблетки)

Допълнителна информация

Куче 'кг'

, , , , ,

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Simparica ,Симпарика, противопаразитни дъвчащи таблетки за кучета, цяла кутия (3 таблетки)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *