Hyaloral, за профилактика и лечение на ставни заболявания, 12 таблетки

лв.21,90

Hyaloral за кучета и котки има състав, който регенерира хиалиновия хрущял, смазва ставите, укрепва сухожилията и връзките и намалява възпалението и болката, като по този начин подобрява подвижността и качеството на живот.

Сравни
Код: 18255 Категории: ,

Описание

Hyaloral, за профилактика и лечение на ставни заболявания, 12 таблетки

Защита на ставите с Хиалорал за кучета и котки от Pharmadiet

Мрежата от стави е известна с крехкостта на своите физиологични елементи. Когато претърпят износване или удар, те могат да причинят много болка и да намалят качеството на живот. За съжаление, това е по-често, отколкото си представяме. Има дори породи, като немска овчарка или испански мастиф, с истинско предразположение към тазобедрена и лакътна дисплазия.

Освен това имаме това, което бихме могли да наречем нормално увреждане на ставите с течение на времето. Както се случва с всички нас рано или късно, с възрастта ставите ни се увреждат повече. Същото се случва и с кучетата и котките.

Днес ние намираме ветеринарни продукти като този на наше разположение, които предотвратяват, защитават и обръщат патологичните състояния на ставите.

Hyaloral за кучета и котки има състав, който регенерира хиалиновия хрущял, смазва ставите, укрепва сухожилията и връзките и намалява възпалението и болката, като по този начин подобрява подвижността и качеството на живот.

Ефективността на Hyaloral, за профилактика и лечение на ставни заболявания

Hyaloral интегрира серия от компоненти с много висока терапевтична стойност. Вижте активните съставки една по една:

  • Хиалуроновата киселина е основната съставка на синовиалната течност и тежестта на вискоеластичното и смазващо състояние на течността тежи върху нея. Освен това предпазва хиалиновия хрущял от износване, намалява възпалението и подхранва хрущяла.
  • Ензимно хидролизираният колаген с висока чистота е от съществено значение за неговите пептиди. Те позволяват “de novo” биосинтезата, необходима за колагена. Колагенът е преобладаващата субстанция и стълб на хиалиновия хрущял.
  • Гама оризанол е мощен антиоксидант, който осигурява противовъзпалителни ползи. Освен това е имуностимулатор.
  • Кристализираният глюкозамин е аминозахар, който произхожда от биосинтезата на хондроитин сулфат и хиалуронова киселина, насърчавайки го.

Накратко, изправени сме пред пълен хондропротектор, който предпазва и стимулира здравословното състояние на ставата като цяло.

СЪСТАВ на Hyaloral, за профилактика и лечение на ставни заболявания

Хиалуронова киселина, ензимно хидролизиран колаген с висока чистота, кристализиран глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и гама оризанол.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Може да се дава самостоятелно или смесен с храна. Препоръчителната дневна доза за всяка презентация ще бъде:

– кучета до 5 килограма – 1/4 таблетка дневно

– кучета 5-10 килограма – 1/2 таблетка дневно

– кучета 10-20 килограма – 1 таблетка дневно

– кучета 20-30 кг – 1 1/2 таблетки дневно

– кучета 30-40 кг – 2 таблетки дневно

– >40кг – 2 ½ таблетки дневно

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Не са намерени.

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Hyaloral, за профилактика и лечение на ставни заболявания, 12 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *