-21% Off
Chemical Iberica

Myofortex Omega, при хронична сърдечна недостатъчност, 60 таблетки

Original price was: лв.53,30.Current price is: лв.42,00.

Хранителните добавки или фармаконутриентите са специфични хранителни вещества, които, използвани в подходяща доза и пропорция, постигат очакван и контролиран терапевтичен ефект.

Сравни
Код: CHIMO60 Категория:

Описание

Myofortex Omega, при хронична сърдечна недостатъчност, 60 таблетки

Таблетките Myofortex Omega подобряват сърдечната функция при кучета и котки

За да говорим за Myofortex Omega таблетки за сърдечна функция, първо трябва да дефинираме малко какво представляват хранителните добавки.

Хранителните добавки или фармаконутриентите са специфични хранителни вещества, които, използвани в подходяща доза и пропорция, постигат очакван и контролиран терапевтичен ефект.

Миофортекс Омега таблетки за сърдечна функция е ярък пример за този тип продукти. С карнитин и таурин в състава си, гарантира подобряване на сърдечната функция при кучета и котки със сърдечна недостатъчност.

Карнитинът и тауринът са съчетани с есенциални мастни киселини в Myofortex Omega таблетки за сърдечна функция

Карнитинът е от съществено значение за клетките на сърдечния мускул, тъй като улеснява навлизането на дълговерижни мастни киселини в митохондриите. Следователно е от съществено значение за образуването на химическата енергия, която движи клетките на сърцето.

Неговата полезност е доказана като хранителна подкрепа при застойна сърдечна недостатъчност и разширени кардиомиопатии.

Тауринът е основна непротеинова аминокиселина с антиоксидантна активност и се използва като хранителна подкрепа при сърдечна недостатъчност и хипертония. Доказано е, че добавянето на таурин увеличава времето за оцеляване при животни с разширени кардиомиопатии.

Тауринът е от съществено значение за правилното функциониране на сърцето, мозъка и очите на котката. Дефицитът на таурин при котки може да причини слепота, централна дегенерация на ретината, кардиомиопатия и промени в репродукцията и растежа на котенцата. Тауринът може да бъде ефективен при лечението на хранителна кардиомиопатия при кучета.

Е, към всички тези ефекти можем да добавим добавянето на незаменими мастни киселини Омега 3 и 6 и количеството витамин Е, съдържащо се в таблетките. Пропорция, която кара сърцето да работи по-добре като цяло, независимо дали говорим за кръвно налягане или сърдечна функция като цяло.

Миофортекс Омега Таблетки за сърдечна функция се предлага в кутии по 60 таблетки.
СЪСТАВ

Състав: Дикалциев фосфат, Полиненаситени мастни киселини (AGE).

Добавки на таблетка: Витамини, провитамини и вещества

химически добре дефиниран аналогичен ефект. L-карнитин (3c910), 425 mg, таурин (3a370), 425 mg, витамин Е (3a700), 7,5 mg.

Ниско ниво на натрий и по-високо съотношение KNa. Калий (K): 1%; Натрий (Na): 0%. Магнезий (Mg): 0,01%.
НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Дозата както за кучета, така и за котки е една таблетка на 10 kg тегло на всеки 12 часа. Препоръчва се добавка до 6 месеца. За да продължите с добавката повече от 6 месеца, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

Myofortex Omega, при хронична сърдечна недостатъчност, 60 таблетки

  1. Myofortex Omega
  2. сърдечна недостатъчност
  3. при кучета и котки

Допълнителна информация

Животно

,

Бранд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Myofortex Omega, при хронична сърдечна недостатъчност, 60 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *