-12% Off
Chemical Iberica

HEPATO CHEM 100/25, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки

лв.57,60

Hepato Chem Pro е продукт с естествен произход, хранителна добавка за пълноценно хранене на кучетата, предназначена за животни с хронична чернодробна недостатъчност.

Сравни
Код: CHIHC100/25 Категория:

Описание

HEPATO CHEM 100/25, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки

Hepato Chem Pro за хронична чернодробна недостатъчност при животни

Hepato Chem Pro е продукт с естествен произход, хранителна добавка за пълноценно хранене на кучетата, предназначена за животни с хронична чернодробна недостатъчност.

Чернодробната недостатъчност може да има различни причини (възпаление, отравяне, тумор, чернодробен шънт) и обхваща различни заболявания с различна етиология. Освен това може да бъде временна или хронична. Като картина, това е състояние на дефицит в здравето и функционалността на черния дроб, който не е в състояние да изпълнява нормално своите органични задачи.

Черният дроб е много важен орган в тялото на животното, тъй като е отговорен за извършването на такива основни функции като пречистване на токсини, генериране на фактори на кръвосъсирването или синтезиране на протеини или ензими. Когато страда от недостатъчност, при кучето могат да се появят симптоми като повръщане, диария, летаргия, полидипсия, полиурия и др.

8436042695195

Hepato Chem Pro се състои от серия от естествени елементи, които представяме по-долу, характеризиращи се с това, че са полезни за функцията на черния дроб:

  • S-аденозил метионин: е основен агент в процеса на производство на глутатион. Глутатионът е трипептид с изключителен антиоксидантен потенциал, известен с това, че предпазва клетките от свободни радикали, освен че е естествен чистач, неутрализиращ определени съединения, вредни за черния дроб.
  • Силибин: представлява най-важният флавоноид на силимарина, стимулиращ саморегенерацията на черния дроб.
  • Селен и витамин Е: и двата естествени антиоксиданти, които си сътрудничат при функциите на черния дроб, помагайки за преодоляване на наранявания.
  • Cynara: съдържа цинариана, вещество с жлъчегонно действие, което повишава жлъчната секреция, е хипохолестеролемично и има диуретично действие.
  • Болдо: богат на болдин, холеретичен алкалоид, жлъчегонно, хепатопротективно и диуретично. Той насърчава храносмилателната функция и се използва при курсове на чернодробна недостатъчност, диспепсия, гастрит или язви.
  • Ortosifón: може да бъде известен като Java Tea. Съдържа значително количество биофлавоноиди, полифеноли, калий и етерични масла. Съдейства и насърчава елиминирането на течности, урея, пикочна киселина, хлориди и камъни в жлъчката и бъбреците.

състав:

Hepato Chem Pro 100/25
Дикалциев фосфат: 200 mg.
Сорбитол: 200 mg.
Бял трън, силибин и силимарин: 25 mg.
Артишок: 33 мг.
Болдо: 33 мг.
Ортосифон: 11 мг
Добавки на таблетка: аминокиселини, соли и аналози, технически чист DL-метионин, 100 mg.
Витамин Е: 10 mg.
Селен (натриев селенит): 35 ug
Микрокристална целулоза: 50 mg.
Източници на протеин: цинара. Обща мед: 0,00017%; натрий: 0%; суров протеин: 23,2%; Грос Цибра; 8,7%; сурово масло и мазнини; 3,1%; груба пепел; 22,8%; влажност: 5,2%; калций: 3,5%; Фосфор: 3,1%.

КАК СЕ Прилага?

Дозировката ще бъде както следва, като се вземе предвид теглото на животното и формата, която му подхожда:

Hepato Chem 100/25: 1 таблетка/ден на всеки 5 кг тегло.

СРОК НА ПОЛЗВАНЕ

Hepato Chem 100/25: първоначално до 6 месеца.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

HEPATO CHEM 100/25, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки

Допълнителна информация

Животно

Опаковка от

Бранд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “HEPATO CHEM 100/25, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *