-20% Off
Chemical Iberica

HEPATO CHEM 200/50, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки

Original price was: лв.77,80.Current price is: лв.62,00.

Hepato Chem Pro е продукт с естествен произход, хранителна добавка за пълноценно хранене на кучетата, предназначена за животни с хронична чернодробна недостатъчност.

Сравни
Код: CHIHC200/50 Категория:

Описание

HEPATO CHEM 200/50, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки

Hepato Chem Pro за хронична чернодробна недостатъчност при животни

Hepato Chem Pro е продукт с естествен произход, хранителна добавка за пълноценно хранене на кучетата, предназначена за животни с хронична чернодробна недостатъчност.

Чернодробната недостатъчност може да има различни причини (възпаление, отравяне, тумор, чернодробен шънт) и обхваща различни заболявания с различна етиология. Освен това може да бъде временна или хронична. Като картина, това е състояние на дефицит в здравето и функционалността на черния дроб, който не е в състояние да изпълнява нормално своите органични задачи.

Черният дроб е много важен орган в тялото на животното, тъй като е отговорен за извършването на такива основни функции като пречистване на токсини, генериране на фактори на кръвосъсирването или синтезиране на протеини или ензими. Когато страда от недостатъчност, при кучето могат да се появят симптоми като повръщане, диария, летаргия, полидипсия, полиурия и др.

Hepato Chem Pro се състои от серия от естествени елементи, които представяме по-долу, характеризиращи се с това, че са полезни за функцията на черния дроб:

  • S-аденозил метионин: е основен агент в процеса на производство на глутатион. Глутатионът е трипептид с изключителен антиоксидантен потенциал, известен с това, че предпазва клетките от свободни радикали, освен че е естествен чистач, неутрализиращ определени съединения, вредни за черния дроб.
  • Силибин: представлява най-важният флавоноид на силимарина, стимулиращ саморегенерацията на черния дроб.
    Селен и витамин Е: и двата естествени антиоксиданти, които си сътрудничат при функциите на черния дроб, помагайки за преодоляване на наранявания.
  • Cynara: съдържа цинариана, вещество с жлъчегонно действие, което повишава жлъчната секреция, е хипохолестеролемично и има диуретично действие.
  • Болдо: богат на болдин, холеретичен алкалоид, жлъчегонно, хепатопротективно и диуретично. Той насърчава храносмилателната функция и се използва при курсове на чернодробна недостатъчност, диспепсия, гастрит или язви.
  • Ortosifón: може да бъде известен като Java Tea. Съдържа значително количество биофлавоноиди, полифеноли, калий и етерични масла. Съдейства и насърчава елиминирането на течности, урея, пикочна киселина, хлориди и камъни в жлъчката и бъбреците.

състав:

Hepato Chem Pro 200/50:
S-аденозил метионин (SAME): 200 mg;
Силибин и Силимарин: 50 mg;
Cynara: 33 mg;
Болдо: 11 mg;
Ортосифон: 11 mg;
Витамин Е: 10 mg;
Селен (натриев селенит): 35 ug;
Сорбитол: 200 mg.

КАК СЕ ПРИЛАГА

Дозировката ще бъде както следва, като се вземе предвид теглото на животното и формата, която му подхожда:

Hepato Chem 200/50: 1 таблетка/ден на всеки 10 кг тегло.

СРОК НА ПОЛЗВАНЕ

Hepato Chem 200/50: първоначално до 6 месеца.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

HEPATO CHEM 200/50, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки

Допълнителна информация

Животно

Опаковка от

Бранд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “HEPATO CHEM 200/50, Хранителна добавка за кучета за защита на черния дроб, 60 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *