Vet Expert

Vet Expert Hepatiale Forte Advanced, подпомага черния дроб, 30 таблетки

лв.43,70

Предназначен за кучета и котки със съмнение за чернодробно заболяване, както и с диагностицирано чернодробно възпаление или отравяне и нарушена жлъчна секреция или жлъчен застой.

Сравни
Код: VEHFA30 Категории: , ,

Описание

Vet Expert Hepatiale Forte Advanced

Vet Expert Hepatiale Forte Advanced, подпомага черния дроб, е богат състав, който цялостно подпомага функциите на черния дроб и връщането му към правилно функциониране и регенерацията на хепатоцитите (чернодробните клетки).

Предназначен за кучета и котки със съмнение за чернодробно заболяване, както и с диагностицирано чернодробно възпаление или отравяне и нарушена жлъчна секреция или жлъчен застой.

Защо Hepatiale Forte Advanced?

  • има богат състав
  • е цялостна подкрепа за черния дроб при чернодробна недостатъчност
  • има удобна дозировка

СЪСТАВ НА Vet Expert Hepatiale Forte Advanced, подпомага черния дроб

Hepatiale Forte Advanced е богат състав, който дължи своята ефективност на наличието на избрани съставки:

S-аденозилметионинът подпомага защитния ефект при токсично чернодробно увреждане или продължителна употреба на лекарства. Препоръчва се като опора при кучета и котки със застой на жлъчката.

Екстрактът от семена на магарешки трън предпазва от увреждане на черния дроб. Предотвратява свързването на токсините с повърхността на чернодробните клетки.

Фосфолипидите се вграждат в клетъчната мембрана на увредените хепатоцити (чернодробни клетки), което спомага за тяхната регенерация. Те имат антиоксидантни свойства и предпазват от ефектите на оксидативно увреждане на чернодробните клетки.

Орнитинът е аминокиселина, която чрез регулиране на цикъла на урея в черния дроб подпомага процеса на отстраняване на токсичните метаболити – продукти от протеиновия метаболизъм (1). Особено се препоръчва за котки поради спецификата на техния енергиен метаболизъм.

Цинкът и магнезият, благодарение на своите антиоксидантни свойства, предпазват чернодробните клетки от свободните радикали.

Активни съставки:

L-орнитин аспартат, фосфолипиди, магнезий, S-аденозилметионин, Silybum marianum екстракт от семена на бял трън, цинк.

Дозировка

1 таблетка/10 кг телесно тегло дневно

Опаковката съдържа 30 таблетки.

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vet Expert Hepatiale Forte Advanced, подпомага черния дроб, 30 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *