Protexin

Pro-Fibre, Пробиотични пелети за насърчаване на нормалната храносмилателна функция, 500 гр

лв.33,00

Сравни
Код: 5027314503459 Категории: , ,

Описание

Pro-Fibre, Пробиотични пелети за насърчаване на нормалната храносмилателна функция, 500 гр

Описание

Pro-Fibre съдържа висококачествени източници на разтворими и неразтворими фибри, заедно с Preplex пребиотик и пробиотици, за да поддържат естествения баланс на червата.

Съставки

Влакно с множество източници
Високи нива както на разтворими, така и на неразтворими фибри с нови източници на фибри, включително псилиум и пулпа от захарно цвекло. Pro-Fibre вече има по-високи нива на диетични фибри (45%), за да помогне за изхвърлянето на изпражненията.
Пробиотици
Регистрираният в ЕС пробиотик Enterococcus faecium (DSM 10663/ NCIMB 10415) 4b1707, за да помогне за повторното заселване на червата с полезни микроорганизми.
Пребиотици Preplex
Пребиотик, състоящ се от фруктоолигозахарид (FOS) и акация (арабска гума), за подхранване и стимулиране на растежа на полезни бактерии.
Изкуствен аромат на говеждо месо
За подобряване на вкуса и съответствието.

Инструкции за употреба

Pro-Fibre се предлага във опаковка от 500 g с мерна лъжичка. Когато се дава ежедневно, Pro-Fibre може да помогне за насърчаване на ефективно храносмилане и да се избегнат проблемите, свързани с недостатъчното количество диетични фибри.

Моля, имайте предвид, че приложената мярка посочва 15ml върху лъжицата. Това съдържа приблизително 10 g Pro-Fibre.
Указания за употреба

Като използвате приложената мярка, добавете Pro-Fibre към ежедневната им храна толкова дълго, колкото смятате за необходимо или както е препоръчано от вашия ветеринарен хирург, за да помогнете за спазването на Pro-Fibre може също да се раздробява върху храната.

Pro-Fibre, Пробиотични пелети за насърчаване на нормалната храносмилателна функция, 500 гр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Pro-Fibre, Пробиотични пелети за насърчаване на нормалната храносмилателна функция, 500 гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *