Ceva

Douxo Seb Spot-on, капки за кучета и котки с мазна кожа, 25бр x 2мл

лв.35,50лв.167,00

Помага за поддържане на дермална хомеостаза при кучета и котки с мазна кожа, като същевременно поддържа хидратация и минимизира неприятната миризма. Оставя косата мека и блестяща.

Сравни
Код: DXSSO252 Категории: , ,

Описание

Douxo Seb Spot-on

Локализирани кератозеборейни състояния, контролирани с Douxo Seb Spot-on, капки за кучета и котки с мазна кожа

Дерматологичните заболявания са често срещани при кучетата, поради което това е честа консултация във ветеринарните клиники.

Кожата със себорейни проблеми е една от най-честите. Това все още е промяна в кератинизацията на кожата. Кератинизацията е от съществено значение за кожата, за да изпълнява функцията си на физическа, химическа и имунологична защитна бариера. В допълнение, това е основен процес, който допринася за неговата хидратация и хидроизолация.

Douxo Seb Spot on са антисебореен разтвор с висока концентрация на фитосфингозин. Най-концентрираният на марката. Следователно, той е идеален за прилагане в много локализирани области, дори ушите.

Локализирана или обща себорея с Douxo Seb

Както вече казахме, тези пипети базират ефекта си на високата концентрация на фитосфингозин.

Фитосфингозинът е естествена съставка на епидермиса. Той играе съществена роля в изграждането и поддържането на кожната защитна бариера, отслабена от кератозоборейното състояние, което води до промяна на кожата и повърхностния липиден филм и колонизирането му от бактерии или дрожди.

Неговото локално приложение позволява преструктуриране на роговичния слой, регулиране на себореята и контролиране на микробната пролиферация на повърхността. Помощното вещество на Douxo Seb Spot-on, капки за кучета и котки с мазна кожа позволява дифузията му след нанасяне върху кожата в липидните елементи на епидермиса.

Това го прави идеален съюзник както за много локализирани области, така и за по-общ проблем.

Препоръчителната му употреба е за локално лечение на локализирани кератозеборейни състояния, включително ушите, или генерализирани кератозеборейни състояния, редувайки се с шампоан от същата марка.

Douxo Seb Spot-on, се предлагат в кутии от 25 пипети от 2 ml.

СЪСТАВ на Douxo Seb Spot-on, капки за кучета и котки с мазна кожа

Разтвор на базата на фитосфингозин 1% – Помощно вещество

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Външна употреба. Отчупете върха на пипетата, като завъртите капачката с езиче. Отстранете космите и нанесете съдържанието на пипетата директно върху кожата. За да използвате в ухото, нанесете продукта на входа на ушния канал след измиване на ухото.

ЧЕСТОТА НА УПОТРЕБА

Следвайте препоръките на ветеринарния лекар.

Локализирана себорея: Нанесете съдържанието на пипетата близо до лезията веднъж седмично в продължение на 3-4 седмици.

Себорея на ушите: Разпределете съдържанието на пипетата в двете уши на всеки 3 дни в продължение на 2-3 седмици, след като ги почистите.

½ пипета за кучета и котки под 30 кг

1 пипета за кучета над 30 кг

Генерализирана себорея: Нанасяйте веднъж седмично в продължение на 3-4 седмици, след първата седмица на измиване с Douxo S3 Seb Shampoo Seborrheic Skin , върху 2 или 3 точки (интерскапуларна област и лумбална област) съдържанието на:

1 пипета за кучета и котки под 20 кг

2 пипети за кучета между 21 и 45 кг

3 пипети за кучета над 45 кг

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Не са намерени.

  1. Douxo Seb Spot on
  2. при себорея
  3. кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Опаковка от

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Douxo Seb Spot-on, капки за кучета и котки с мазна кожа, 25бр x 2мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *