Vet Expert

Vet Expert UrinoVet, за уринарни проблеми, при котки, 45 капсули

лв.43,10

Хранителна добавка при котки, за да поддържа нормалните функции на отделителната система, UrinoVet, 45 капсули

Сравни

Описание

Vet Expert UrinoVet, за уринарни проблеми, при котки, 45 капсули

Използва се при котки, за да поддържа нормалните функции на отделителната система.
Препоръчва се за пациенти, предразположени към заболявания на долните пикочни пътища (FLUTD), включително идиопатичен цистит и
уролитиаза, такива страдащи и податливи на инфекции на пикочните пътища, като пиелонефрит, цистит, уретрит, за всички пациенти, подложени на лечение от уролитиаза, независимо от вида на камъните (урати, струвити, оксалати) и след операция за отстраняване на пикочните камъни. Действа протективно при пациенти след процедурата на катетеризация.

Vet Expert UrinoVet, за уринарни проблеми

  • Екстрактът от Червена боровинка (Vaccinum macrocarpon) съдържа протоантоцианидин, който се свързва с повърхностните рецепторина патогенните микроорганизми, като по този начин възпрепятства възможността от натрупването им в пикочните пътища (например Escherichia coli) и развитието на хронични бактериални инфекции.
  • Екстрактът от Маточина (Melissa officinalis) има успокояващи свойства при котки с FLUTD (възпалени на долните пикочни пътища) и идиопатичен цистит от поведенчески произход.
  • Екстрактът от Магданоз (Petroliseum savitum) редуцира активността на калиево-натриевата помпа (Na+/K+ АТФ-аза) в бъбреците. Това води до повишаване количествота на урината и усилване на диурезата като последица от намаленото обратно всмукване на натрий.
  • Глюкозаминът (Glucosaminum) е прекурсор на глюкозаминогликаните и компонент на екстрацелуларния матрикс, покриващ мукозните мембрани на долните пикочни пътища. Функцията му е да намали пермеабилитета на стената на пикочния мехур за бактерии и токсини.

Опаковка: 45 twist off капсули

Дозировка: 1 капсула дневно

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vet Expert UrinoVet, за уринарни проблеми, при котки, 45 капсули”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…