Catalysis

Catalysis, S.L. Създадена е като частна и независима компания, която насочва усилията си към изследване и разработване на продукти в козметичния и диетичния сектор.

Прилагайки тази технология към формулите на всички наши продукти, нашата компания си постави за цел да получи бързи, ефективни и безопасни решения за здравето на домашните любимци.

Нашето изследователско призвание ни позволи да разработим през годините иновативни продукти за подобряване на качеството на живот на животните. Ние сме ангажирани и искаме да пренесем нашия напредък в целия свят.

Catalysis, S.L. е родена през 1989 г. в Мадрид, Испания, като компания, която залага на иновациите. В резултат на търсенето на нови решения прилагаме нова технология. Тя е разработена под ръководството на д-р Антонио Мартин Гонзалес в Центъра за научни изследвания (CSIC). Тя е окончателният импулс за създаването на ново поколение продукти.

Залагаме на иновациите.

Нашите продукти са безвредни и се основават на най-новите открития за благоприятното въздействие на антиоксидантите върху свободните радикали в тялото им. . Произведени от лаборатории, оборудвани с най-съвременни технологии. Нашите продукти са обект на най-строгия контрол, изискван от европейските разпоредби.

Показване на 12 резултата