Chemical Iberica

Chemical Ibérica има дълга кариера в сектора на здравето на животните. Повече от 35 години Chemical Ibérica следва четири ръководни принципа:

УСЛУГА, която ни позволява да предоставяме на нашите клиенти глобални решения чрез нашите производствени заводи в Саламанка и Бразилия. Тези съоръжения и оборудване са разрешени съгласно GMP – действащото законодателство в Европейския съюз.

ЗАЛАГАМЕ НА ИНОВАЦИЯТА. Изследванията и развитието са били, са и винаги ще бъдат приоритети за CHEMICAL IBÉRICA. В резултат на това продуктите, които отговарят на нашите ръководства, са най-иновативните решения за производствени животни и компаньони.

Те ще разширят обширния ни каталог, в който има интегрирани ваксини, разработени чрез рекомбинантни техники, автогенни ваксини, инжекции, специалитети на базата на екстракти от растения и етерични масла, инсектициди и хигиенни продукти.

СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ. Нашата компания се стреми да насърчава отговорността и работата в екип и затова предоставяме на нашите служители прецизно постоянно обучение, което им позволява да развият пълния си потенциал и да постигнат очакванията на нашите клиенти по отношение на качеството, безопасността и доставката и развитието на нашите продукти са загрижени.

БЛИЗОСТ ДО ВЕТЕРИНАРНИЯ ЛЕКАР. Техническите и диагностичните отдели са в постоянна връзка с ветеринарните хирурзи, за да подпомогнат тяхното управление с диагностика, технически и лабораторни измервания, когато е необходимо.

Показване на 1–15 от 48 резултата