Dolfos

Dolfos е полска компания, основана от ветеринарни лекари, разработваща широка гама от формули за домашни любимци. Присъстваме на пазара от много години. Предлагаме висококачествени продукти, разработени в сътрудничество със специалисти по хранене на животни, ветеринарни лекари и технолози.

Любовта към животните е нашата страст, предавана от поколение на поколение. Домашните любимци са членове на нашето семейство и тяхното благополучие е наш приоритет.

За производството на нашите формули използваме безопасни съставки с потвърдена от научни изследвания ефективност. Това гарантира максималното им усвояване: витамини, макро- и микроелементи в неорганични и органични форми, аминокиселини, ензими, натурални екстракти, пробиотици.

Суровините, които преминават подробна проверка в нашата лаборатория, се набавят от реномирани доставчици както от Полша, така и от целия свят. Производството се извършва в заводи, оборудвани с модерни производствени линии, а нашият професионален персонал гарантира качеството чрез специализирана система за контрол.

Подходящата организационна структура позволява ефективно управление. В Dolfos сме гъвкави, реагираме бързо на нуждите на нашите клиенти и сме отворени към нови идеи. Благодарение на широката мрежа от партньори, нашите продукти са лесно и бързо достъпни.

В резултат на това търсенето на нашите продукти непрекъснато нараства и собствениците на домашни любимци свързват DOLFOS PETS с решаването на хранителните и здравословни проблеми на нашите домашни любимци. Нашите продукти са познати и ценени от ветеринари, животновъди и собственици на домашни любимци не само в Полша, но и в чужбина.

Желаем вашият приятел да е здрав и щастлив, за да можете да се наслаждавате на компанията му възможно най-дълго. Председател на борда Адам Пиотрович, ветеринарен лекар

Показване на 1–15 от 38 резултата