Versele Laga

С най-добрия опит в храненето и грижите за животните, клиентите и крайните клиенти поддържат животните във форма и по-здрави. Без значение от възрастта или породата, които имате у дома. По този начин ние също искаме Versele Laga да стане вашата предпочитана марка.

Във Versele-Laga всички ние споделяме една и съща страст: да поддържаме връзката между хората и домашните любимци с най-добрите продукти на марката за хранене и грижа.
Родител или развъдчик на домашен любимец? Ето какво имаме за вас:
• Качествени хранителни продукти и продукти за грижа, които са здравословни, балансирани, универсални и научно доказани. Винаги поставяме нуждите на животните на първо място.
• Уважение към вашата уникална връзка с вашия домашен любимец и специфичните нужди, които и двамата споделяте. С над 2100 продукта ние от Versele Laga извличаме най-доброто от връзката ви.
• Всичко, за да ви помогне да се грижите за вашите домашни любимци: от мощни продукти до надеждна информация, съвети и трикове за хранене и грижи.
Бизнес партньор? Очаквам:
• Професионално сътрудничество, подсилено от качествени продукти и услуги.
• Широко портфолио от продукти на Versele Laga за хранене и грижа, с които можете да предложите на своите клиенти и техните домашни любимци много добавена стойност.
• Продължителна поддръжка по време на целия процес на покупка и продажба с ясна информация от прозрачен, стабилен и отдаден партньор.
• 360° подкрепа благодарение на материалите в магазина и извън него, за да продаваме нашите продукти възможно най-добре и повече: за здрави животни и безгрижни клиенти!

Накратко: вашия домашен любимец, неговите специфични нужди и връзката, която и двамата споделяте. Ето защо правим това. Нашите експерти с радост ще ви насочат към правилното хранене и грижа за вашето животно, независимо от фазата на живота, в която се намира.

Показване на 10 резултата