Vetfood Profesional

Vetfood, Barfeed, Бирена мая, 180 гр

лв.22,20

Изчерпан

Описание

Vetfood, Barfeed, Бирена мая, 180 гр

 

Предимства:

Бирената мая (Saccharomyces cerevisiae) се характеризира с високо съдържание на витамини от група В, протеини, аминокиселини и минерали като цинк, фосфор, магнезий, селен и хром. Благодарение на такъв комплекс от съставки, съдържащи се в дрождите, се наблюдава положителен ефект от консумацията им върху състоянието на кожата и качеството на животинските косми, функционирането на нервната система, както и микробиологичния баланс на червата.

 

Освен това те насърчават размножаването на полезната микрофлора в храносмилателния тракт. Бирената мая е и естествен биорегулатор за стабилизиране на храносмилателния тракт и храносмилателните процеси при животните.

 

Добре е да знаете:

Цветът и миризмата на маята доказват тяхното качество. Цветът на маята варира от светло кремаво до тъмно кафяво. Желаният цвят е светъл, докато тъмен цвят показва неправилната им термична обработка. Миризмата на мая не трябва да се усеща изгоряла, а миризмата да е приятна на бира/хляб.

 

Забележка:

Дрождите, които могат да се намерят в хранителните магазини под формата на кубчета или дрожди в магазините за пиво, са активни дрожди, които не са предназначени за кучета. Такива дрожди могат да бъдат вредни и да причинят повишено отделяне на газове в червата и лошо храносмилане.

Естествено здраве

Продуктите от линията BARFeed са посветени на собствениците на животни, хранени на диетата BARF и привържениците на естественото хранене. Съдържат активни вещества с доказани здравословни свойства, преработени са в минимална степен, за да се запазят характеристиките, активността и максималната концентрация на съдържащите се в тях биологично активни съединения. Всички плодове, зеленчуци и билки в гамата на BARFeed са човешки клас и идват от контролирани биологични/биологични ферми и култури.

Те не съдържат:

 

  •    консерванти
  •    изкуствени оцветители,
  •    подобрители на вкуса
  •    генетично модифицирани съставки (ГМО).

 

Запечатаната индукционна опаковка гарантира безопасността на продукта и запазва добрия вкус.

СЪСТАВ:

неактивни дрожди (Saccharomyces cerevisiae).

АНАЛИТИЧНИ КОМПОНЕНТИ: суров протеин 45,0%, сурови фибри 22,0%, сурови мазнини 4,2%, сурова пепел 6,0%

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Препоръчва се ежедневно да се приемат следните количества от продукта с храна, в зависимост от теглото на животното:

Котки и кучета: – за всеки 10 кг – 1 равна лъжичка (може да се раздели на две порции и да се дава с храна сутрин и вечер).

 

Vetfood, Barfeed, Бирена мая, 180 гр

 

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vetfood, Barfeed, Бирена мая, 180 гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *