Orion Pharma

Aptus, Sentrx Eye Gel, гел за очи с биополимери, 3 мл

лв.31,00

Овлажняващи капки за очи за кучета, котки и коне. Aptus® SentrX ™ Gel може да се използва като помощно средство за лечение на незаразни, хронични и травматични наранявания на роговицата на окото.

Сравни
Код: SEG3 Категории: , ,

Описание

Aptus, Sentrx Eye Gel, гел за очи с биополимери, 3 мл

Описание

Гел за очи с биополимери за кучета, котки, коне и други домашни животни.

Опаковка: 3 мл.

Свойства:

Овлажняващи капки за очи за кучета, котки и коне. Aptus® SentrX ™ Gel може да се използва като помощно средство за лечение на незаразни, хронични и травматични наранявания на роговицата на окото. Кръстосано свързаните глюкозамингликани действат като мрежа, която улеснява клетъчната миграция, ускорява оздравителния процес, редуцира белезите. Прилага се при сухота в очите и за облекчаване на дискомфорта при неинфектирани травми и очни рани.

Състав:

Вода, Hyasent-S (Хиалуронава киселина), натриев хлорид, динатриев фосфат, калиев хлорид, калиев фосфат. Прицелни животни: Кучета, котки, коне. Дозировка, начин на приложение: Поставете 1 до 2 капки, 2 до 3 пъти дневно директно в окото. Естественото движение на клепача ще разпредели гела върху повърхността на окото. Използвайте ръкавици, за да осигурите стерилност и чистота. Разклатете преди употреба.

Внимание: Само за животни.

Съхранение:

при стайна температура, далече от източници на топлина. Не замразявайте.

Честота на прилагане – до възстановяване на нормалната функция на очите, под лекарско наблюдение и препоръка на вашия ветеринарен лекар. SentrX™ Eye Gel Drops осигурява отлична помощ при акутни увреждания.

Гел – капките са съставени от кръстосано свързани биополимери и модифицирана хиалуронова киселина, като създават идеална среда за подпомагане на клетъчната миграция, осигурявайки бърз оздравителен процес и редуциране на дефектите едновременно на епитела и стромата за продължителен период от време. SentrX™ Eye Gel Drops не съдържат консерванти и антибиотици.

Aptus, Sentrx Eye Gel, гел за очи с биополимери, 3 мл

  1. гел за очи
  2. Sentrx Eye Gel
  3. Aptus

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Aptus, Sentrx Eye Gel, гел за очи с биополимери, 3 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *