Vet Expert

Vet Expert ProlactiNO, срещу лъжлива бременност

лв.27,50лв.41,40

Хранителна добавка за женски кучета срещу лъжлива бременност, Vet Expert ProlactiNO

Хранителна добавка, създадена за женски кучета с типични симптоми
на лъжлива бременност. Може да се използва самостоятелно или паралелно с хормонална терапия.

Сравни
Код: Няма Категории: ,

Описание

Хранителна добавка за женски кучета срещу лъжлива бременност, Vet Expert ProlactiNO

Предимства:

Хранителна добавка, създадена за женски кучета с типични симптоми
на лъжлива бременност. Може да се използва самостоятелно или паралелно с хормонална терапия. Съставките предотвратяват подуването и по естествен път потискат секрецията на пролактин. Идеален за женски кучета с предразположение към развитие на лъжлива бременност след разгонване – преди или след развитие на симптомите. Противодейства на симптомите на лъжливата бременност по безопасен, нежен и естествен начин, без странични ефекти.

Състав на Vet Expert ProlactiNO, срещу лъжлива бременност:

витекс, магданоз, глухарче, кестен.

  • Екстракт от Витекс (Адамово дърво) – антипролактинни свойства, заради съдържащите се в него  дитерпени, които се свързват с допаминовите рецептори и инхибират секрецията на пролактин.

 

  • Екстрактът от глухарче има диуретични свойства. Поради високото съдържание на калий и други минерални компоненти, глухарчето провокира продукцията на урина, като усилва секрецията на минерални соли и вода през бъбреците. Усилената диуреза е благоприятна за лъжливата бременност при кучета, тъй като намалява подуването (отока) на млечните жлези и спира лактацията.

 

  • Есцинът, извлечен от Конският кестен има основно противоедемни свойства – повишава чувствителността на калциевите канали преди всичко към йони, увеличаващи налягането в кръвоносните съдове. Повишената чувствителност към йони и други частици (например 5-HT) води до увеличение в контрактилността на венозните съдове и по този начин намаля-ва застоя на течности в интерстициалната тъкан. Освен гореспоменатия ефект имаме и „запечатване” на малките кръвоносни съдове.
  • Есцинът намалява активацията на ендотелните клетки на капилярите, причинена от недостига на кислород. Инхибирането на тази активация е всъщност форма на противовъзпалително действие, и по този начин оказва противоедемно действие (Sirtori, 2001). Последното е от изключително значение за женски кучета с лъжлива бременност, тъй като довежда до намаляване на подуването на млечните жлези, както и обемът на лактацията.

Опаковка: 40 таблетки.

Дозировка:

1 табл. на 15 кг. Да се ​​използва за максимален срок от 30 дни.

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vet Expert ProlactiNO, срещу лъжлива бременност”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *