Beaphar

Beaphar Dental Kit, четка и паста за зъби за кучета, 100 гр

лв.17,80

Beaphar паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита за зъбите на вашето куче. Тя неутрализира плаката и в резултат на това осигурява свеж дъх. Различните видове бактерии заедно с хранителните съставки полепват по зъбите на кучето и така образуват зъбната плака.

Сравни
Код: 100827 Категории: ,

Описание

Beaphar Dental Kit

 Четка и паста за зъби за кучета! Предотвратява образуването на зъбен камък, има вкус на черен дроб. Подходящ е и за котки и почиства плаката.

Пастата за зъби за кучета с аромат на месо Beaphar осигурява ежедневна защита за зъбите на вашето куче. Тя може да неутрализира зъбната плака, като по този начин осигурява свеж дъх. Различни видове бактерии и хранителни вещества ще се придържат към зъбите на кучето, като по този начин образуват зъбна плака.

Пастата за зъби Beaphar обаче съдържа ензими, които могат да атакуват вредните микроорганизми, като по този начин предотвратяват образуването на зъбна плака. Подходящ е за всички породи кучета!

Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозооксидаза гелът и спреят за зъби Beaphar съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин) като по този начин ускорява действието на глюкозооксидазата.

Четка и паста за зъби за кучета

1/ Протеаза – работи срещу образуването на плака като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций, а след това и в зъбен камък.

2/ Амилоглюкозидаза – превръща нишестето от хранителните остатъци в глюкоза, която действа като гориво за третия ензим глюкозооксидаза. Третият ензим допълнително подпомага за по-ефективното превръщане на нишестето в глюкоза отколкото пастата за зъби, където това става по естествен път.

3/ Глюкозооксидаза – превръща глюкозата в водороден прекис, който убива бактериите, отговорни за развитието на плаката.

Произведено в Холандия.

  1. Beaphar Dental Kit
  2. четка и паста за зъби
  3. за кучета

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Beaphar Dental Kit, четка и паста за зъби за кучета, 100 гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *