Chemical Iberica

Ig-Ynmune, имуностимулатор за кучета и котки

лв.37,00лв.42,00

Ig-YNMUNE е нова добавка от лабораториите Chemical Ibérica за укрепване на защитните сили на нашите кучета и котки.

Сравни
Код: CHIIY Категории: , ,

Описание

Ig-Ynmune, имуностимулатор за кучета и котки

Укрепете имунната система с Ig-YNMUNE

Имунната система е нашата защита, както нашата армия, така и нашата полиция. Той е отговорен за елиминирането на всички видове външни заплахи, независимо дали са вируси, бактерии, гъбички, паразити… Не спира дотук. Той също така е отговорен за елиминирането на всички клетки на тялото, които започват да функционират лошо, като раковите клетки.

Тя е тясно свързана с храносмилателната система и здравето на нейните лигавици. Както вашето собствено здраве, така и това на чревната ви флора.

Има множество причини, поради които имунната система може да бъде потисната: всякакъв вид инфекция, независимо дали се дължи на вируси, гъбички, паразити или бактерии, синдроми на недохранване или малабсорбция, ваксинации, особено при кученца, възстановяване, хронични заболявания, алергии, при лечение с антибиотици, стрес и тревожност, репродуктивни, гериатрични и не на последно място, имунокомпрометирани.

Ig-YNMUNE е нова добавка от лабораториите Chemical Ibérica за укрепване на защитните сили на нашите кучета и котки. Виж повече

Допълнителна информация

Опаковка от

, , , ,

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ig-Ynmune, имуностимулатор за кучета и котки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *